eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Csinos nőkkel bulizik a lábadozó Cristiano Ronaldo - képekkel

Los Angelesben, csinos nők társaságában pihen műtétje után Cristiano Ronaldo.

Bokaműtétje után pihennie kell; a Real Madridhoz vágyik, de a Manchester United nem engedi; valamint megromlott viszonya kedvesével - mindez azonban alig viselte meg Cristiano Ronaldót. A portugál klasszis egy Los Angeles-i luxushotel medencéjének partján csinos, bikinis nők társaságában a problémák ellenére szemmel láthatóan élvezi az életet.

A 23 éves labdarúgó egy barna és egy szőke szépség társaságában napoztatta még tovább bronzbarna bőrét, és a képek szerint jól érezte magát a hölgyek mellett a Beverly Hills-i szállodában. A fotókat megnézheti, ha ide kattint.

Egyes hírek szerint a sztárfocista a napokban szakított barátnőjével, Nereida Gallardóval, bár ezt a spanyol modell nem erősítette meg. Ezzel szemben a kapcsolat végére utal, hogy Cristiano Ronaldo csütörtökön egy amerikai nővel töltötte az éjszakát. A Jen nevű lány egyik ismerőse elmondta, hogy a labdarúgó bókolva vette le a lábáról az amerikai szépséget a Los Angeles-i szórakozóhelyen, de másnap már meg sem akarta ismerni.

"Úgy viselkedett, mintha Jen nem is létezne. Feltűnt egy skót lány, és csak vele foglalkozott. Jen annyira feldúlt volt, ha haza is ment" - fejtette ki a lány ismerőse.

Nereida Gallardo a héten Spanyolországban nyaralt, miközben Ronaldo az Egyesült Államokban tartózkodott, de a spanyol modell azt mondta, minden nap beszéltek telefonon.

Címlapról ajánljuk

Kopasz Bálint: elsősorban magamnak akarom bebizonyítani, hogy többre vagyok képes

Bár a párizsi olimpián szerzett bronzérem után még bizonytalan volt a folytatásban Kopasz Bálint, mára eldöntötte, hogy a Los Angeles-i ötkarikás játékokig kitart szeretett sportága mellett. Tokió olimpiai bajnok kajakosa azt mondta az InfoRádióban, hogy elég nagy volt a kontraszt a szezon elején és végén mutatott versenyzéseit illetően, és továbbra is keresi az okokat, hogy mi történhetett vele az olimpiai döntő utolsó 200 méterén.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×