eur:
388.48
usd:
360.77
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Elkapták a tangás banditákat

A coloradói rendőrség elkapta azt a két férfit, akik tangás banditaként híresültek el, mert mindig ezt a női alsóneműt viselték az arcukon, hogy ne lehessen őket felismerni.

A két amerikai rabló az aprócska tangát találta a legmegfelelőbb álarcnak "munka" közben. Lehetett volna azonban több eszük is, hiszen a tanga nem takar eleget - ez egyértelművé vált a rendőrök számára is, amikor átvizsgálták a kirabolt üzlet kamerájának felvételeit.

Így nem volt nehéz rájönniük, hogy a tanga a 19 éves Joaquin Ricót és öt évvel idősebb társát, Joseph r. Espinozát rejtette. Az arvadai rendőrség jelentése szerint a két férfi készpénzt és cigarettát zsákmányolt egy boltban még májusban.

Fegyver ugyan nem volt náluk, de megütötték az eladót, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×