eur:
388.65
usd:
360.7
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Shakespeare műve ihlette a sztárzenész lányának esküvőjét

Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosa törpéket keres, akik majd lánya június végi esküvőjén fogják szórakoztatni a vendégeket. Az ötletet egy Skakespeare-dráma adta.

A legendás Rolling Stones együttes gitárosa 29 éves lánya esküvőjét szervezi, és már az előkészületekből is kiderül, hogy nem hagyományos lagzi lesz: a nagy eseményen 5 törpe fogja szórakoztatni a vendégeket.

Az esküvő szervezői most olyan nőket és férfiakat keresnek, akik "csintalan és virgonc kis manócskák". Természetesen méretbeli kikötések is vannak: a jelentkezők nem lehetnek magasabbak 122 centinél. Az lesz a feladatuk, hogy a partin bokrokból kiugrálva lepjék meg a vendégeket, és kövessenek el olyan csíntalanságokat, mint a hölgyvendégek kalapjainak ellopása.

Az egyik szervező szerint Woodék Shakespeare híres drámájának, a Szentivánéji álomnak a mintájára akarják megkomponálni a nagy eseményt, ami éppen június 21-én, tehát Szent Iván éjjelén lesz.

A meghívottak között szerepel a 34 éves brit szupermodell, Kate Moss és Mick Jagger modell lánya, a 24 éves Lizzie is. A tervek szerint a Rolling Stones koncertet ad a ceremónián.

A rockgitáros lánya, Leah 11 éve tartó együttélés után házasodik össze Jack Macdonald tévéproducerrel, akivel Londonban él. A férfi Kenyában kérte meg a kezét tavaly januárban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×