eur:
401.06
usd:
366.54
bux:
74336.17
2024. október 11. péntek Brigitta

Nemrég még hajléktalan volt, most övé a lottófőnyeremény

Egy ifjúsági szálláson él és dolgozik az a férfi, aki hétvégén megnyerte a brit nemzeti lottó főnyereményét. Herbert Plant, bár 795 millió forintnak megfelelő összeg üti a markát, nem hagyja ott állását.

Egy ifjúsági szálló fogadta be és adott neki munkát, miután Herbert Plant elvesztette állásást és lakását. A 49 éves férfi a hétvégén megnyerte a brit nemzeti lottó főnyereményét, de nem hagyja ott a hostelt: tovább dolgozik.

Herbert Plant azt tervezi, hogy 795 millió forintnak megfelelő összegből vesz magának egy autót, kifizeti fia jelzálogkölcsönét, elmegy kedvenc csapata, a Leeds United egyik meccsére, aztán nyaral egyet.

"A legkisebb fiam, Jamie azt mondta, ez egy szerencsés hétvége lesz. Megkérdeztem tőle, hogy mit ért ez alatt, de nem tudta pontosan elmagyarázni. Azért nagyon örülök, hogy igaza lett" - mondta Herbert Plant.

A férfi nem nézte a sorsolást, csak akkor tudta meg, hogy megütötte a főnyereményt, amikor fia elszaladt a lottózóba, hogy ellenőrizze a számokat.

"Már vagy egy órája távol volt, már kezdtem aggódni, de néhány perccel később megjelent és azt üvöltözte: >>Megnyerted! Megnyerted!<<. Alig tudtam elhinni" - emlékezett vissza a szerencsés pillanatra Herbert Plant.

Címlapról ajánljuk

Helyzetjelentés Floridából: bajba jutott magyarok jelentkezését várja a tiszteletbeli konzul

A hurrikán után most a tornádóktól tartanak Florida lakói – mondta Pazaurek Piros tiszteletbeli konzul, aki a Hungarian Hub elnevezésű nonprofit szervezet elnökeként az amerikai magyarok összefogásáról is beszámolt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.11. péntek, 18:00
Lánszki Regő
az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, országos főépítész
Németország egyre súlyosabb válsághelyzetben van, és lehet, hogy még nem láttuk a legrosszabbat

Németország egyre súlyosabb válsághelyzetben van, és lehet, hogy még nem láttuk a legrosszabbat

A német gazdaság ötödik éve stagnál, és már biztos, hogy 2024 is elveszett év lesz a németek számára. Az előrejelzések szerint Európa legnagyobb gazdasága jövőre már megkezdheti a kilábalást, csakhogy van ezzel egy probléma: az előrejelzők már az idei évre is növekedést prognosztizáltak. Az öt éve tartó stagnálás már önmagában is komoly probléma, ám nem ez a legrosszabb forgatókönyv: ha a magas jegybanki kamatemelések végül a vártnál jobban korlátozzák a gazdaságot, akkor akár recesszióba is fordulhat a német gazdaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×