eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Az amerikai színésznő leszbikus csókja - nézze meg!

Intim jeleneten kapták Lindsay Lohan amerikai színésznőt és a vele már korábban hírbe hozott Samantha Ronsont Cannes-ban.

A zenész P Diddy jachtja évek óta hírhedt a fedélzetén tartott vad partikról, de legutóbb mindenki mást elhomályosított Lindsay Lohan, aki egész este barátnője közelében maradt, és érzékien bele is csókolt a nyakába. Az est végén kézen fogva távoztak. (A róluk készült képeket megnézheti a Daily Mail oldalán.)

Az amerikai színésznő és a producer Mark Ronson testvére konzekvensen kitartanak amellett, hogy kapcsolatuk csak baráti, noha a társasági lapok szerint viszonyuk ennél sokkal szorosabb.

A színes sajtó korábban arról is cikkezett, hogy a 30 éves, DJ-ként tevékenykedő Samantha Ronson akkor is kapcsolatban maradt barátnőjével, amikor az tavaly alkoholproblémái miatt elvonókúrára vonult, és szókimondó üzenetet váltottak egymással.

Lindsay Lohant korábban számos híres férfiszínésszel is kapcsolatba hozták, köztük Jude Law-val és Colin Farrellel.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×