eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Majdnem fél tonnát nyomott a férfi, de a dicsőség már odavan

A Guinness rekordok könyvében még egy mexikói férfi, Manuel Uribe szerepel a világ legkövérebb embereként. A dundi férfi azonban már nem méltó a dicső címre, a csaknem féltonnányi súlyának felét ugyanis már leadta.

Egy különleges, proteinben gazdag, szénhidrátban szegény diétának köszönhetően elveszítette korábbi, majdnem 470 kilójának több mint felét az a férfi, akit a világ legkövérebb embereként tartottak számon. Jelenleg "mindössze" 213 kilót nyom.

Manuel Uribe állapota sokak érdeklődését felkeltette, érkeztek hozzá orvosok Olaszországból és Spanyolországból is, ő azonban mexikói és egyesült államokbeli gyógyítók segítségét kérte.

A különleges étrendje mellett mozgásra fogták a dundi férfit. Reggelije korábban négy tojás volt sok rizzsel, babbal és tortillákkal, most azonban csak hallevest, grépfrútot és 18 mogyorót eszik reggelente.

A 42 éves ember, akinek extrém méretei nem a falánkságának, hanem hormonális problémáknak köszönhetők, két év alatt adott le több mint 250 kilót. Ha látni akarja, hogy nézett ki a nagy fogyás előtt, kattintson ide.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×