eur:
389.53
usd:
363.13
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Szerepei miatt kényszerült altatókra a tragikus sorsú filmsztár

Nem derült ki egyértelműen a boncolásból, mi okozta Heath Ledger halálát, így további vizsgálatokat kell végezni. A hatóságok szerint a vizsgálat még legalább tíz napot vesz igénybe. Bár a család és a barátok kizártnak nevezték, hogy a 28 éves sztár öngyilkos lett volna, több ismerőse állítja: a színésznek súlyos pszichés problémái voltak, és egyáltalán nem törődött az egészségével.

Egy név nélkül nyilatkozó filmproducer szerint Ledger mogorva lett az után, hogy szakított menyasszonyával, Michelle Williamsszel, aki a sztár halálhírére Svédországból New Yorkba repült kétéves kislányukkal, Matildával.

A rajongók nehezen tudják elképzelni, hogy egy olyan jóképű, vonzó, híres, gazdag és tehetséges embert, mint Ledger, bármi is depresszióssá teheti. Ezzel kapcsolatban a producer, aki jól ismerte a párt, emlékeztette arra, hogy a sztár is ember, akit éppen úgy megviselnek a magánéleti kudarcok, mint bárki mást.

A rendőrség egyelőre nem talált arra utaló jelet, hogy a színész öngyilkos lett volna, így a nyomozás során megvizsgálják azt a lehetőséget is, hogy a halálát gyógyszer túladagolás okozta - közölte a New York-i rendőrség szóvivője, Paul Browne.

A sztár szóvivője közleményt adott ki, amelyben arra kéri a sajtót, hogy tartsa tiszteletben a család érzéseit, ne zaklassa őket, és s vizsgálat lezárulásáig ne közöljön spekulációkat a halál okával kapcsolatban.

Altatók és szorongásoldók

Lapinformációk szerint Ledger New York-i lakásában több doboz Xanaxot és Váliumot találtak - a szorongásoldó gyógyszereket a színésznek írták fel. A teste közelében pedig többféle altatót találtak.

A színész egy novemberi interjúban bevallotta, hogy a Todd Haynes Bob Dylan mozijának a forgatása miatt nagyon sok stressz érte, de még nehezebb feladat volt a számára a Sötét lovag című filmben eljátszani a "pszichopata, tömeggyilkos, zéró empátiával rendelkező, skizofrén bohóc" Joker szerepét.

"A múlt héten jó, ha két órát tudtam aludni éjszakánként. Nem tudok leállni, állandóan jár az agyam" - mondta akkor a The New York Timesnak, és azt is elismerte, hogy emiatt kénytelen altatót szedni.

A ház gondnoka beszámolt arról, hogy Ledger az utóbbi időben nagyon szomorúnak tűnt. A helybeliek gyakran látták őt a környéken a kislányával sétálni és fagylaltozni.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×