eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Bíróság előtt a férfi, aki egy biciklivel szexelt

Nagy-Britanniában felkerült a szexuális bűnözők listájára az a férfi, akit egy szállodában "véletlenül" rajtakaptak azon, hogy egy biciklivel létesít szexuális kapcsolatot.

Robert Stewartra két takarítónő nyitotta rá az ajtót, a két asszony azonban ezt megelőzően hosszasan kopogott az ajtón, de nem kapott választ.

Ezután a személyzeti kulcsot használva nyitották ki a szoba ajtaját. Ekkor látták meg a férfit, aki mindössze egy fehér pólót viselt, deréktól lefelé meztelen volt. A férfi a kerékpárját a kezében tartva úgy mozgott, mint aktus közben.

A két nő ezt jelentette a szálloda vezetőjének, aki értesítette a rendőrséget. Az eset egy éve történt egy nyugat-skóciai városban, a bíróság azonban most tárgyalta az ügyét.

Címlapról ajánljuk
A sör évezredei: így nézett ki a történelem habos oldala

A sör évezredei: így nézett ki a történelem habos oldala

A sör első felbukkanásai jeleiről, a sör és a bor „állandóságának” különbözőségéről, Európa legfontosabb sörfőző területeiről, az első magyarországi sörfőzdék születéséről, sőt még Luther Márton a sörhöz fűződő kapcsolatáról is beszélt Katona Csaba történész az InfoRádió Aréna című műsorában. Tisztázta azt is, van-e valós történelmi alapja annak a szokásnak, hogy a magyarok nem koccintanak sörrel.

Sok magyar iskolás most kap laptopot

Folytatódik az ingyenes iskolai laptopprogram az ötödik, kilencedik évfolyamon és a hatosztályos gimnáziumokban a hetedik évfolyamon. Az igényléshez csupán regisztráció szükséges - közölte a miniszterelnök főtanácsadója Facebook-oldalán vasárnap.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×