eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Magával vitte a halálba beteg fiát a gyászoló apa

Magával vitte a halálba Down-kóros fiát egy brit apa röviddel azután, hogy felesége meghalt. A férfi autójával szándékosan behajtott egy öbölbe.

A rendőröket kedd este értesítették arról, hogy egy autó Sharpness öblének vizébe hajtott. A szemtanúk szerint a sofőr lassítás nélkül, szándékosan hajtott le a dokk széléről.

A balesetiek egész éjszakán át dolgoztak, hogy felszínre hozzák a világoskék Peugeot 307-est: leeresztették és kiszivattyúzták a vizet a kikötőből, hogy egy daruval kiemelhessék az autót.

A kocsiban két ember, egy 70 éves férfi, és 39 éves fia holttestét találták meg, velük utazó kutyájuk tetemével együtt.

"Ez egy rendkívül tragikus eset - magyarázta az ügyet vizsgáló nyomozó. - A sofőr, egy bristoli férfi felesége a hétvégén meghalt a kórházban."

"A fiuk Down-kóros volt, és úgy tűnik, hogy az apa azt érezte: nem tudja gondját viselni a felesége segítsége nélkül, ezért elhatározta, hogy véget vet mindkettejük életének" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

A 2021-es hatalomátvétel után az afganisztáni tálibok szinte azonnal megkezdték az ország mákmezőinek felszámolását. A radikális szunnita kormány főleg vallási meggyőződésből hirdetett háborút a kábítószerek ellen, egy valamit azonban nem vettek figyelembe: az ópium az ország gazdaságának gerincét adta, a kereskedelem felszámolásával pedig a vidéki afgánok milliói vesztették el megélhetésüket. Nézzük, mekkora ütést szenvedett el a világ egyik legszegényebb országa a radikális döntés meghozatala után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×