eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Ismét babát vár a világszép színésznő? Nézze meg!

Szó sincs arról, hogy szakítana Hollywood legszebb párja. "Angelina a szerelmem, a társam, a gyerekeim anyja" - cáfolta a pletykákat Brad Pitt, aki szerint mindketten készek az ötödik gyermek vállalására. Angelin Jolie gömbölyödő pocakja azt mutatja, a következő baba nem árvaházból kerül a sztárcsaládba.

Gyengéden vallott legutóbbi interjújában Angelina Jolie-ról és gyermekeikről Brad Pitt. "Teljesen normális család vagyunk: anya, apa, gyerekek. A srácok fantasztikusak, s bár néha szófogadatlanok, de nagyon jó a humoruk; ők a legviccesebb emberek, akikkel életemben találkoztam" - mondta a 43 éves sztár.

A család folyamatosan vándorol a nagyvilágban, a gyerekek abban az országban járnak óvodába és iskolába, ahol éppen a szülők forgatnak - de Pitt imádja ezt az életformát. "Úgy élünk, mint a nomádok - de nekünk ez bejött."

A világ egyik legszexibb férfijének tartott Pitt korábban a legszebb színésznőkkel került kapcsolatba: Jennifer Aniston a felesége, Juliette Lewis, Robin Givens és Gwyneth Paltrow a barátnője volt. De hiába szupersztár, soha nem voltak botrányai, és sem a népszerűséget, sem a pénzt nem hajhássza.

Jolie-val együtt igyekszik jó célokra használni a hírnevét: együtt próbálják felhívni a világ figyelmét a szegénységre, az éhínségekre a harmadik világban.

A sztár már a velencei fesztivál idején adott interjúban elárulta azt is, hogy készek a következő gyermek vállalására. Akkor még nem lehetett tudni, hogy ismét örökbe fogadnak-e egy babát - az Angelina Jolie-ról készült legújabb képek azonban azt sejtetik, hogy Shiloh kap "igazi" kistestvért.

Az édesanyja halála után alaposan lefogyott színésznő vékony alakján még feltűnőbb a gömbölyödő pocak. "Mindig nagy családot akartam, akárcsak Brad. Élvezzük, hogy szülők vagyunk" - mondta a színésznő egy korábbi interjúban.

Arra azonban még valószínűleg várni kell, hogy a pár hivatalosan is bejelentse, ha Angelina állapotos. Egyetlen közös gyermekükkel, Shiloh-val a negyedik hónapban volt már, amikor nyilvánosan is megerősítették a hírt, hogy babát várnak.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×