eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Megcsalja a párját? Itt a megdönthetetlen alibi!

Egyre nehezebb a dolguk a féltékeny házasoknak, ha be akarják bizonyítani, hogy párjuk félrelép, egy francia cégnél ugyanis némi pénzért bárki rendelhet hamis alibit.

Az Alibila nevű francia cég azoknak kínálja szolgáltatásait, akik egy kis szabadságra vágynak a családi kötelékeken túl.

A cég hamis telefonhívásokat bonyolít, kitalált eseményekre szóló meghívókat gyárt le, és még éttermi vagy szállodaszámlát is kreál, ha az ügyfélnek éppen arra van szüksége.

A legolcsóbb szolgáltatás, egy egyszerű telefonhívás 19 euróba (több mint 4.800 forintba) kerül, míg minden kétséget kizáró teljes körű alibit 50 euróért (csaknem 13 ezer forintért) találnak ki a cég munkatársai.

A vállalkozás az első Franciaországban, amely olyan házasságtörőknek - főleg férfiaknak - nyújt szolgáltatásokat, akik el akarják kerülni, hogy kicsapongásaik kiderüljenek.

Az Alibila egyik férfi ügyfelének olyan alibi kellett, amely lehetővé tette számára, hogy csatlakozhasson szeretőjéhez egy trópusi szigeten anélkül, hogy a felesége gyanút fogna. A cég egy hamis esküvői meghívót gyártott neki egy távoli rokona nevében.

Bár a cég messzire megy, vannak határok, amelyeket a vállalkozók sem lépnek át: nem hamisítanak például hivatalos dokumentumokat.

Az új szolgáltatás kecsegtető lehet azoknak, akik nem bírnak magukkal, a felmérések azt mutatják, hogy az ilyenekből egyre kevesebb van.

Hiába gondolják sokan a franciákról, hogy kicsapongóak: a nős férfiaknak csupán 3,8, míg a házas nőknek csupán 2 százaléka nyilatkozott úgy, hogy az elmúlt évben egynél több szexuális partnere volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Lemaradtál az Nvidiáról? Sokan erre a lehetőségre vártak az elmúlt hónapokban!

Lemaradtál az Nvidiáról? Sokan erre a lehetőségre vártak az elmúlt hónapokban!

Az elmúlt időszakban a nemzetközi hangulat romlása mellett különösen szembetűnő volt az Ai-papírok esése, amit az AMD és a Supermicro gyorsjelentése csak tovább súlyosbított. A grafikonokat megnézve azonban megfigyelhetőek már fordulós jelek a szektor nagyágyúinál, éppen ezért megnéztük, hogy érdemes lehet-e a mostani szinteken már beszállni az elmúlt egy év nagy nyerteseibe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×