eur:
387.69
usd:
357.02
bux:
0
2024. május 17. péntek Paszkál

Az eltűnt kislány vérét találták meg a szülők bérelt autójában?

Egybehangzó brit sajtóértesülések szerint a portugál rendőrség a csütörtöki kihallgatáson azt állította a május elején eltűnt brit kislány édesanyjának, hogy a 4 éves Madeleine vérét találták meg a család által bérelt autóban. Az anya tagad, mondván: az autót közel egy hónappal gyermekük eltűnése után bérelték ki.

Huszonnégy órán belül immár másodszor hallgatja ki a portugál rendőrség Kate McCannt kislánya, Maddie eltűnése ügyében.

Egybehangzó brit sajtóértesülések szerint a hatóság a csütörtöki kihallgatáson azt állította az asszonynak, hogy a kislány vérét találták meg a család által bérelt autóban.

Kate McCann azt felelte a rendőrségnek, hogy ez lehetetlen, hiszen a járművet kislányuk eltűnése után 25 nappal bérelték ki. Madeleine édesanyja továbbra is ártatlanságát hangoztatja.

A pénteki kihallgatásra megérkező asszonyt egyébként hatalmas tömeg várta a portimaói rendőrség előtt. Sokan fütyültek és kiabáltak.

A portugál rendőrség várhatóan egyébként még pénteken hivatalosan is meggyanúsítja Kate McCannt kislánya, a négyéves Maddie eltűnése kapcsán.

A gyermek idén május 3.-án tűnt el nyomtalanul Praia de Luz üdülőhelyről.

A család szóvivője szerint az anyát "sokkolta és meglepte a hír, elsősorban az ellene felhozott vád ténye miatt, másrészt pedig azért, mert attól tart, hogy ha a nyomozás ezen a vonalon folytatódik, akkor az elvonhatja a figyelmet az egyéb lehetőségekről".

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×