eur:
390.85
usd:
364.21
bux:
68221.54
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Görög istennőként mutogatja riasztó bájait a világsztár - képekkel

Nem szégyelli csontsovány testét Keira Knightley; a színésznő olyan estélyi ruhában jelent meg új filmje londoni bemutatóján, amely minden eddiginél többet mutatott nem létező idomaiból.

A brit színésznő soha nem szégyellte, hogy nincs melle - és ezt most is megmutatta egy görög istennőt idéző estélyi ruhájában, amelyet csak egy gyémántokkal kirakott Bvlgari diadémmal és egy Chanel gyűrűvel dobott fel.

A rajongóit így is elbűvölte, mert mindenkinek adott autogramot, aki csak kérte, és fényképezni is büszkén engedte magát.

Knightley új filmje, a Vágy és vezeklés premierjén londoni premierjén jelent meg két kollégájával, Vanessa Redgrave-vel és James McAvoy-jal együtt. A film Ian McEwan regényéből készült; Keira egy arisztokrata család sarját játssza, akinek kibontakozó szerelmét a házvezetőnő fiával (James McAvoy) tönkreteszi egy tragikus félreértés.

A Joe Wright rendezte film állítólag a legjobb az idei brit termésből, és esélyes az Oscar-díjra is. Keira azonban biztos benne, hogy a kritikusok fanyalogni fognak. "Pedig tudom, hogy jó a film, mert édesanyám már látta, és végigbőgte az egészet" - magyarázta.

A Vágy és vezeklést november 1-jétől vetítik a magyar mozikban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×