eur:
390.94
usd:
366.15
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

A rockhoz ragaszkodik a szupermodell - a kábítószerhez nem - képekkel

Megint egy rockerrel jár Kate Moss, de ezúttal egy igazi jó fiút választott, akinek az az egyetlen hibája, hogy láncdohányos.

A szupermodell új szerelme a The Kills nevű banda gitárosa, a 38 éves Jamie Hince. A kábítószeres és botrányhős Pete Dohertyvel szemben ő igazi jó fiú: abszolút puritán, kifejezetten befelé forduló, ahogy önmagát jellemzi: "láncdohányos vega". Ráadásul vonzó is, legalábbis ezt bizonyítja, hogy egy idei közvélemény-kutatás eredményeként bekerült a világ tíz legszexibb vegetáriánusa közé.

Az új kapcsolat megnyugtatta Kate Moss szüleit, akiket teljesen felőrölt az a két év, amelyet a lányuk Dohertyvel töltött. Nem csak a család, de még az egyébként szintén nem a visszafogottságáról híres Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosa is többször győzködte a modellt, szakítson Dohertyvel, ha jót akar.

Az új szerelem híre a hétvégén derült ki, amikor először látták együtt a modellt és az énekesnőt a hátsó ajtón távozni egy londoni pubból; a sikátorban egy autó várta őket. A mulatozás egészen hétfő hajnalig tartott, és részt vettek benne a modell ivócimborái, Siena Miller és Rhys Ifans is.

A Hotel becenévre hallgató Hince hat éve alapította a zenekart az amerikai Alison Mossharttal. Azóta is egymás közvetlen közelében élnek Dél-Londonban, és nagyon ritkán adnak interjút.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×