eur:
390.78
usd:
365.46
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

A barátait is meghívta, hogy megerőszakolják a 12 éves kislányt

Hat évet kapott az a brit férfi, aki nem csupán megerőszakolt egy 12 éves kislányt, de még a barátait is meghívta, hogy bántalmazzák a gyereket.

A kislány eltévedt tavaly októberben Manchasterben, és több járókelőt is megkérdezett, hogyan juthat haza. Végül a 39 éves Shakil Chowdhurry vette fel a kocsijába, hogy hazavigye.

A gyerek megmondta a férfinak a nevét, a címét és azt is, hogy hány éves. Mivel úgy érezte, megbízhat a férfiban, beleegyezett, hogy először ne haza, hanem Chowdhurry lakására menjenek.

A férfi itt leitatta, majd többször megerőszakolta a gyereket - és a barátait is elhívta, hogy bántalmazzák a kislányt. A kislányt 15-ször erőszakolták meg - hatszor Chowdhurry, aki ezért hat évet kapott. A másik három férfit még keresik.

A férfi később hazavitte a kislányt, aki azonnal elmondta a szüleinek, mi történt. A rendőrség gyorsan megtalálta Chowdhurryt, aki a bíróság ítélete alapján felkerül az erőszaktevők listájára - és onnan élete végéig nem is törlik a nevét.

"Chowdhurry tette elfogadhatatlan lenne akkor is, ha egy felnőtt nővel szemben követte volna el. De az, hogy egy 12 éves kislányt bántalmazott, egyszerűen iszonyatos" - fogalmazott az ügyet vizsgáló főfelügyelő.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Elképesztő negatív áramár született Magyarországon, ami még komoly problémákhoz vezethet

Elképesztő negatív áramár született Magyarországon, ami még komoly problémákhoz vezethet

Minden idők második legalacsonyabb áramára alakult ki ma a magyar áramtőzsdén a holnapi munkaszüneti napra mínusz 108,16 euró/megawattórás szinten, ami a 6000 MW feletti beépített naperőmű kapacitás, a napsütéses idő és a munkaszüneti nap kombinációja mellett született. Ez, és az elmúlt napokban kialakult mínusz 40-60 euró körüli napközbeni árszintek még komoly következményekkel járhatnak a naperőmű piac egyes szereplői, illetve az ipari energiafogyasztók számára is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×