eur:
389.06
usd:
361.34
bux:
68690.62
2024. május 7. kedd Gizella

Orgia öt nővel: "majdnem azt mondtam, ingyen is megcsinálom"

Öt luxusprostituálttal mulatott Cristiano Ronaldo, valamint két manchesteri csapattársa, a portugál Nani és a brazil Anderson.

A 22 éves portugál klasszis múlt vasárnap, csapata Tottenham elleni győzelmét követően rendelt öt prostituáltat egy leedsi közvetítőcégtől.

Ronaldo, két csapattársa, valamint néhány barátja a szélső Manchester környéki villájában várta, amíg a prostituáltak megérkeznek.

Az egyik lány, a brazil származású Juliana Baltrusch elmondta, hogy szóltak nekik, kiemelt ügyfélhez kell menniük, de nem tudták, hogy ki a megrendelő.

"A titkolózás miatt mindannyian izgatott voltunk, de arra nem számítottunk, hogy ekkora sokk ér minket" - tette hozzá. A 24 éves nő mellett egy szőke, valamint három barna szépség vett részt a vad orgián.

A brazil lány beszámolója szerint egy akkora villába mentek, amilyet még nem látott korábban.

"Egy férfi vezetett be minket a nappaliba, és nem hittem a szememnek, amikor megláttam, hogy ki ülnek a hatalmas fehér kanapén. Ronaldo, Nani és Anderson voltak azok, csak ültek, és zenét hallgattak. Farmert és pólót viseltek, de a gyémánt fülbevalóktól és az aranyláncoktól nem szabadultak meg."

"Én felismertem Ronaldót, mert láttam tavaly a világbajnokságon. Õ a bálványom, sokszor álmodoztam róla, így majdnem azt mondtam, hogy ingyen is megcsinálom" - tette hozzá Juliana Baltrusch.

A brazil lány elmondta, hogy whiskyvel kínálták őket, de a futballisták csak energiaitalt fogyasztottak, hogy formában tartsák magukat a hosszú és vad éjszakára készülve.

Juliana Baltrusch hozzátette: a házigazdák még az orgia kezdete előtt megígértették a prostituáltakkal, hogy nem beszélnek az éjszakáról.

"A titoktartás nagyon fontos, mert ha a főnök, Sir Alex Ferguson megtudná, dühös lenne" - mondták a labdarúgók a prostituált visszaemlékezése szerint. (Ezt természetesen szinte egyik lány sem tartotta be, a brit bulvársajtóhoz fordultak, és jó pénzért eladták a történetet.)

Ronaldo még az elején kifizette a számlát, közel 3 ezer fontot a lányoknak a négy órányi hancúrozásért. Az egyik prostituált a táskájában hordott kártyaleolvasót használta az összeg leemeléséhez.A brazil származású prostituált arról is áradozott, hogy milyen remek teste van Ronaldónak, akivel először együtt táncolt, és végigtapogatta a testét.

"A mennyországban éreztem magam, és őt is sikerült beindítanom" - tette hozzá.

Ronaldo és barátai a prostituáltakkal lementek a medencéhez, ahol folytatódott a vad éjszaka.

"Mindenki levetkőzött, és beugrottunk a vízbe. Aztán ahogy kialakultak a párok, elvonultunk a szaunába" - emlékezett vissza Juliana Baltrusch, aki Ronaldo egyik barátja mellett kötött ki, és kétszer is szeretkeztek.

Két másik lány leszbikus műsorral szórakoztatta a labdarúgó vendégeit.

A portugál klasszist egy Hannah nevű lány szórakoztatta, aki nem is akart elmozdulni a sztárfutballista mellől, abban bízva, hogy később is hívja majd Ronaldo.

Juliana hozzátette, hogy később kiment a konyhába, ahol meztelenül találta a Manchester United két tinisztárját, Nanit és Andersont.

"A brazil labdarúgó azt mondta: gyerünk, megmutatom, hogy nem fáradtam még ki" - tette hozzá.

A 24 éves prostituált a két labdarúgót egyszerre szórakoztatta az ágyban, de Nanival csak csókolózott.

"Anderson azt mondta nekem: bizonyítsd be, hogy a brazil lányok a legjobbak az ágyban. Arra gondoltam, milyen arrogáns, de később nem panaszkodott" - emelte ki Juliana Baltrusch.

A nő végül hajnali ötkor hagyta el a villát, de annyira le volt nyűgözve, hogy alsóneműjét a villában hagyta.

Miután az orgia kitudódott, a manchesteri klubnál berendelték Ronaldót, hogy elmondja, mi is történt. Ugyanakkor várhatóan nem kapnak büntetést a labdarúgók, mert a következő mérkőzés csak hat nappal később volt, így nem veszélyeztette a felkészülést az átmulatott éjszaka.

A Manchester United egyik munkatársa szerint Sir Alex Ferguson menedzser örült annak, hogy Ronaldo pátyolgatja a két nyári szerzeményt, de szívesebben vette volna, ha mondjuk golfoznának.

Ugyanakkor a klubtulajdonos, Malcolm Glazer és családja felháborodott az eset hallatán.

Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×