eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Szerelmi háromszög, bigámia és anorexia - titkok a filmsztár múltjából

Olyan titkokat rejt Keira Knightley családjának múltja, amely után bármelyik hollywoodi forgatókönyvíró megnyalná mind a tíz ujját. A Karib-tenger kalózai sztárjának családjában a bigámiától a szerelmi háromszögeken át a titkos örökbefogadásig minden előfordult, ami egy filmet kasszasikerre vihet.

Keira Knightley kis híján dührohamot kapott, amikor egy éve londoni sajtótájékoztatóján az anorexiájáról faggatták. "Pontosan tudom, mit jelent az anorexia, mert a dédnagymamám és a nagymamám is szenvedett ettől a betegségtől, és voltak anorexiás barátnőim az iskolában is. Én azonban nem vagyok anorexiás" - jelentette ki nyomatékosan.

Az evési zavar azonban nem az egyetlen titok, amely a filmsztár családjának múltját övezi. A család története forgatókönyvíró után kiált.

A történet Keira anyai nagymamájával, és az ő viharos házasságkötésével kezdődik a második világháború idején - és egy 65 éves, tolókocsihoz kötött férfival, akinek egészen mostanáig fogalma sem volt arról, hogy ő a filmsztár nagybátyja. Erről mellesleg valószínűleg Keira sem tud...

A nagymama ugyanis viharos szerelem után házasodott össze a háború alatt at akkor 38 éves, fess John Gray-jel. Akkora volt a szerelem, hogy a kisfiúk 9 hónap múlva meg is született - majd hamarosan kiderült, hogy a férfinek már van felesége.

A nagymama egyet tehetett, hogy elkerülje a szégyent és megbélyegzést: örökbe adta újszülött fiát. Az apa fivére a tolószékhez kötött férfi.

Az élet azonban megismételte önmagát: amikor másodszor szerelmes lett, ismét csak akkor derült ki, hogy a férfi már nős, amikor Janet már állapotos volt.

A kislány - Keira édesanyja - így törvénytelen gyermekként született. Sharman, a filmsztár édesanyja "különleges, színes egyéniségnek, életteli, okos asszonynak írta le a viharos sorsú anyját. "A lányom, Keira örökölte anyám vitalitását" - mondta róluk.

Azt nem tudni, ez a nagymama volt-e, aki anorexiában szenvedett.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×