eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Csalódás a rajongóknak: elaludt a macsó rapper a pucér lányok mellett - képekkel

Téved, aki azt hiszi, hogy Justin Timberlake és 50 Cent odavan a csinos lányokért. Legutóbbi klipjük forgatásán egyikük rá sem nézett - a másik pedig egyesen elaludt, mikor a legszebb félmeztelen lányok táncoltak.

A két énekes közös daluk, a She Wants It klippjét forgatta - a leggyönyörűbb modellek részvételével, akik szinte semmit nem viseltek hibátlan testükön.

"Amikor felkértek erre a munkára, szinte elájultam az örömtől. Mindkettejüket imádom - különösen Justinért rajongok. Nagy csalódás volt, amikor a forgatáson alig láttuk - Fifty pedig egyenesen elaludt, miközben körülötte táncoltunk" - panaszkodott a gyönyörű brit modell, Jemma Jey.

A klipet egy 40 millió fontot érő kensingtoni villában forgatták.

"A felvétel végén csak szexi fehérneműt viseltünk, és mindent bedobtunk Lucie Eloise-szal. Olyan jól sikerült, hogy a végén még a rapper is felébredt" - tette hozzá a modell.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×