eur:
389.4
usd:
361.47
bux:
68407.2
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Számítógép segíti Victoria Beckhamet az öltözködésben

Egy negyedmillió fontba (közel 90 millió forintba) kerülő különleges szekrényt vett és építtetett be Los Angeles-i villájába Victoria Beckham.

A belülről bőrrel bevont, kristálycsillárral és Andy Warhol értékes festményével díszített szekrény igazi különlegessége abban rejlik, hogy egy olyan számítógép is van benne, amely mindent tud a Spice Girls-tag öltözködéséről.

A készülék számon tartja, hogy melyik ruhát mikor viselte a Los Angeles Galaxy csapatához igazoló David Beckham felesége, így nem fordulhat elő, hogy rövid időn belül többször is ugyanabban az öltözékben mutatkozzon Posh Spice.

A számítógép emellett egy, az orvostudományban használt eszközt is tartalmaz, amely a 33 éves énekesnő teljes testéről 360 fokos szögben képet alkot, így valamennyi szögből megnézheti, hogyan áll rajta egy ruha, mielőtt kilépne benne az utcára.

A Beckham-rezidenciának azonban nem csak ez a szekrény az egyetlen nem mindennapi darabja. Az angol válogatott 31 éves középpályása 50 ezer fontért (18 millió forintért) rendelte meg a legmodernebb házimozi-rendszert, a televízió képernyőjének átmérője 260 centiméteres.

Az egyedülálló biztonsági rendszer segítségével pedig David és Victoria Beckham a világ bármely pontjáról ellenőrizheti, éppen ki ment be vagy ki a villából. A sztárházaspár tíz fős biztonsági személyzetet fogadott fel.

Címlapról ajánljuk
Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

A kínai–európai kapcsolatok megerősítése lehet Hszi Csin-ping európai körútjának legfőbb célja – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia Tanszékének oktatója. Bartók András arról is beszélt, hogy milyen témák kerülhetnek a középpontba a kínai államfő magyarországi látogatásán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ugrik az OTP!

Ugrik az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában óvatos emelkedést láthatunk. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén kiváló hangulatban indult a kereskedés, az OTP már több mint 1 százalékos pluszban van.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×