eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Paris Hilton vallomása: "Nem bánom, hogy megjártam a börtönt"

Meditált, a Bibliát és a rajongói leveleket olvasta. Paris Hilton 23 napos börtönbüntetésének letöltése alatt hatalmas változáson ment keresztül, és ezt Larry Kingnek is elmesélte.

Ne sürgesd az időt, hagyd, hogy az idő neked dolgozzon - ez az új mottója a szállodalánc örökösének, aki a 23 napos elzárás után már másként tekint a világra és a saját életére.

A 26 éves híresség a tévéműsorban megígérte, hogy ezen túl mindig betartja a jogszabályokat. A szőke hölgyet ugyanis azért zárták be, mert autót vezetett, azután is, hogy korábban ittas vezetés és gyorshajtás miatt bevonták a jogosítványát.

A barátairól szólva elmondta: sokan vannak, akikkel a jövőben nem tartja majd a kapcsolatot. Neveket ugyan nem mondott, mert senkit nem akart megbántani, de hozzátette: akiket érint, azok úgyis tudják.

Jól esett kikerülni a pörgésből

Paris beszámolt arról is, hogy az elzárása alatt sokat meditált, olvasta a Bibliát, valamint a rajongóitól érkezett leveleket, és jól esett neki, hogy egy kicsit kikerült a pörgésből.

Paris, alig hogy bevonult a börtönbe, márt ki is jött, mert klausztrofóbiára hivatkozva orvosi vizsgálatot kért. Később azonban a hatóságok visszaküldték a zárkába.

Ezzel kapcsolatban azt mondta: olyan mentális problémák jelentkeztek nála, amelyek egész életében jelen voltak, de sikerült ezeket leküzdenie.

A börtönkoszt nem olyan jó

Voltak azonban számára nehéz pillanatok is. Mint mondta, a börtönkoszt nem olyan jó, mint ahogy azt mondják. Elmesélte azt is, hogy az idei volt az első olyan apák napja, amelyet a családjától távol töltött.

Amikor megérkezett a börtönbe, a klausztrofóbiája túl nagy méreteket öltött, és már kezelhetetlenné vált számára. Nem tudott aludni, sem enni, és elhatalmasodott rajta a pánik.

Azt állította, hogy sosem drogozott, és nem is alkoholista, mint ahogy azt a bulvársajtó beállítja.

Bár utálta a börtönt, Paris Hilton mégsem bánja, hogy a dolgok így alakultak, mert sokkal erősebbnek érzi magát, mint valaha.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ami összeköt, az elválaszt? A digitalizáció területi egyenlőtlenségei a magyar feldolgozóipar tükrében

Ami összeköt, az elválaszt? A digitalizáció területi egyenlőtlenségei a magyar feldolgozóipar tükrében

A digitalizáció a 2010-es évek során egyre nagyobb jelentőséget kapott a társadalmi-gazdasági tényezők között egyrészt a digitális eszközök alkalmazásának terjedése, másrészt a gazdasági életben betöltött szerepe révén. Ennek a folyamatnak, amelyet az Ipar 4.0 időszak első hullámának is tekinthetünk, része, hogy ezek az eszközök és megoldások fokozatosan megjelennek a magyar feldolgozóiparban is. Kutatásunk révén arra kerestük a választ, hogy a magyar feldolgozóipar ágazati szerkezete és a digitalizáció térbeli mintázata között vannak-e összefüggések és amennyiben igen, ezek milyen formában jelennek meg egyes ágazattípusok között.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×