eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Mi van a szoknya alatt? Botrány Wimbledonban - képekkel

Immár hagyomány, hogy a szigorú öltözködési előírásokat követő angol nyílt teniszbajnokságon valaki mindig botrányt okoz az öltözködésével. Ezúttal a francia Tatiana Golovin kavart vihart szoknyája alá húzott piros combmelegítőjével.

Vakarják a fejüket az angol nyílt teniszbajnokság szervezői, ugyanis egyelőre nem tudják eldönteni: megsértette-e a meglehetősen konzervatív öltözködési szabályokat a francia Tatiana Golovin.

A hölgy ugyanis rikító piros combmelegítőt húzott a fehér szoknya alá, ami egyes wimbledoni tisztviselők szerint sérti a szabályokat. A versenyt rendező All England Club szóvivője ugyanakkor gyorsan megnyugtatott mindenkit, hogy a fehérnemű akármilyen színű lehet, ameddig nem lóg ki a szoknya alól.

"Minden más ruhadarabnak fehérnek kell lennie, de ebben az esetben a versenyző nem sértette meg a szabályokat" - mondta a szóvivő.

Szinte csak erről kérdezték

Az ügy komolyságát mutatja, hogy a tajvani Vejt búcsúztató 19 éves francia teniszezőnő a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón is jórészt az öltözködésével kapcsolatos kérdésekre válaszolgatott.

Tatiana Golovin azzal védekezett, hogy azért választotta a piros színt, mert így szerette volna kifejezni erejét és magabiztosságát. A teniszező megerősítette, hogy a következő mérkőzésen is ugyanazt az alsóneműt fogja viselni.

"Ezen a két héten piros lesz. Hogy mi jön utána, az legyen meglepetés" - titokzatoskodott a francia teniszező.

Nézze meg Ön is a botrányt okozó ruhadarabot itt!

Címlapról ajánljuk
Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Szeptember 10-én volt az öngyilkosság-megelőzés világnapja. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány lelkisegély-szolgálatást az elmúlt egy évben mintegy harmincezer esetben keresték meg beszélgetésre, megértésre vágyó gyerekek és fiatalok. Több mint kétezer megkeresésben jelent meg az öngyilkossági gondolat, ezerötszáz esetben pedig önsértés miatt kértek segítséget a fiatalok.

Hóviharok szeptemberben: itt vannak a legvadabb videók

Boris meglehetősen télies havazást dobott az Alpok keleti területein már pénteken, ám a "móka" folytatódik majd a hétvégén is. A megosztókra feltöltött videók drámai képet mutatnak arról, milyen is az, amikor a nyárból egyik napról a másikra bezuhanunk a télbe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×