eur:
395.3
usd:
356.35
bux:
72442.98
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Paris Hilton anyjára is ráhúzzák a vizes lepedőt

Ön szerint ki a hibás azért, hogy Paris Hiltont börtönbe zárták, mert nem volt képes betartani a jogszabályokat? Az egyik hollywoodi sztár megadta a választ: Paris édesanyja.

Jamie Lee Curtis szerint a szállodalánc örököse azért került csávába, mert nem kapott megfelelő nevelést. A színésznő egy blogban arról ír, hogy Kathy Hilton elmulasztotta megnevelni a lányát.

Mint írja, fájdalmas volt nézni a televízióban, ahogyan a fiatal lány a saját édesanyjának könyörög és segítséget kér tőle. A színésznő szerint a mama már jócskán elkésett.

Jamie Lee Curtis említést tesz két másik hollywoodi fiatalról is, akiket ugyan nem nevez meg, de tudni lehet, hogy bejegyzése valószínűleg Lindsey Lohanről és Britney Spears-ről szól.

Azt írja, hogy szomorú látni Amerika három legnépszerűbb fiatal nőjének sorsát, amint börtönben, elvonókúrán és mentálisan betegen végzik.

Szerinte mindhárom hölgy édesanyjának el kellene gondolkodnia azon, hogy vajon mit rontott el. Sőt, ez a kérdés az egész társadalom számára feltehető.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×