eur:
395.79
usd:
358.86
bux:
72373.37
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

"Rossz fiú vagyok, és rossz lányokkal találkozom"

Rossz fiú vagyok. Jól berúgok és hülye dolgokat csinálok erkölcstelen lányokkal - mondta magáról a botrányairól híres egykori modell, Calum Best.

A volt aranylabdás futballista, George Best 26 éves fia néhány napja azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy bedrogozva rendezett vad orgiát két prostituálttal.

Nemrég a hollywoodi sztárral, Lindsay Lohan-nel is kapcsolatban állt a botrányos életű ifjú, aki a brit The Sun magazinnak azt mondta: évek óta rendszeresen él kokainnal, és annyit szokott inni, hogy elveszíti a kontrollt maga felett.

Nagyon szégyelli azokat a fotókat, amely róla és a prostituált lányokkal jelent meg a napokban.

Azt is elismerte, hogy nem tud uralkodni a vérén, menthetetlenül szexfüggő.

Nem is tagadhatná le az apját, bár nem is akarja. Beszélt róla is, mint mondta, azt szeretné, ha az egykori futballista büszke lehetne rá. Elmondta azonban, hogy a függőséget tőle örökölte, apja ugyanis alkoholista volt.

A férfit már számos hölggyel összehozták, annak ellenére, hogy nemrég kijelentette: képes lenne megállapodni Lindsay Lohan mellett.

Címlapról ajánljuk
Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

A választani tudó biztos szavazók körében négy százalékra csökkent a Fidesz-KDNP előnye a Tisza Párttal szemben – derül ki a Medián legfrissebb felméréséből. Hann Endre, a közvélemény-kutató cég vezetője az InfoRádióban elmondta: más pártok támogatottsága nem éri el az öt százalékot, ezért egyre inkább úgy tűnik, hogy a kétpárti berendezkedés felé tart a magyar belpolitika, ami a legérzékenyebben a DK-t és a Mi Hazánkot érintheti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×