eur:
396.49
usd:
359.73
bux:
72309.32
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Öldöklő küzdelem Diana hercegnőért

Diana walesi hercegnő életének megfilmesítési jogaiért küzdenek a legnagyobb hollywoodi stúdiók. A tragikus sorsú asszonyt valószínűleg Keira Knightley, A Karib-tenger kalózai sztárja alakítaná.

Egymást túllicitálva próbálják megszerezni a Diana hercegnőről szóló, vitatott tartalmú könyv megfilmesítési jogait a hollywoodi stúdiók a hatalmas bevétel reményében.

Minden fontra, amit A királynő című film hoz a konyhára, Diana története tizet hozna - mondta Quentin Reynolds producer.

Diana halálakor helytelennek tűnt megcsinálni, A királynő sikere azonban azt mutatja, hogy a történet ellenállhatatlan. Diana hercegnővel még mindig bármit el lehet adni, a halálának tizedik évfordulója pedig nagyon jelentős időpont - közölte egy, a Paramount stúdiónál dolgozó bennfentes.

Ez egy hihetetlen sztori: Butch Cassidy és a Sundance kölyök találkozása Hófehérkével - tette hozzá.

Az angol szépség játszhatná

Egyesek szerint egyértelműen Keira Knightley, A Karib-tenger kalózai sztárja a befutó a walesi hercegnő szerepére.

A történet alapjául két fotós, Glenn Harvey és Mark Saunders könyve, a Diana and the Paparazzi (szabad fordításban: Diana és a lesifotósok) szolgálna, akik rengeteg pénzt csináltak a hercegnőről készített képeikkel.

A könyv Diana és a két paparazzó bonyolult kapcsolatáról szól.

Ez egy őszinte tanulmány a vadász és a vad közötti kapcsolatról. Az emberek sosem fogják megérteni, milyen komplex helyzet is volt ez - fogalmazott Quentin Reynolds.

Címlapról ajánljuk

A minimálbért a bruttó átlagbérhez köthetik a jövő évtől - Kormányinfó

A hétközi kormányülést követően Kormányinfót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő válaszol újságírói kérdésekre is. Szó volt a magyar kormány válaszáról az EU bírósága által kiszabott büntetés ügyében, a hírekben szereplő kormányátalakításról, a határon túli választókerületek ügyéről, Magyar Péterről és az ukrajnai békétől lévő távolságról is..
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×