eur:
392.67
usd:
366.14
bux:
66803.26
2024. április 26. péntek Ervin

Szexfilmet forgatna az Oscar-díjas színésznő

Megfilmesítené a The Erotic Review cím magazin történetét az Oscar-díjas Rachel Weisz. A színésznő már fel is vette a kapcsolatot a magazin volt főszerkesztőjével, Rowan Pellinggel, aki jelenleg éppen az emlékiratain dolgozik.

Egy kedves angol lány, akiből egy erotikus magazin főszerkesztője lesz - egy mondatban így foglalható össze a történet, amely felkeltette a Rachel Weisz Oscar-díjas színésznő érdeklődését.

Rowan Pelling története - melyből az újságírónő jelenleg is írja önéletrajzi könyvét - elsősorban a benne rejlő "szexi, komikus" lehetőségek miatt keltette fel a magyar származású világsztár figyelmét.

"Imádom azt a távolságot, amit a vidéki kislányból egy erotikus magazin főszerkesztőjévé váló nő bejárt" - fogalmazott Rachel Weisz.

Rowan Pelling pályafutását recepciósként kezdte 1995-ben az Erotic Print Society-nél, ahol kissé flörtölő telefonos stílusa akkora sikert aratott, hogy hamarosan rábízták a társaság hírlevelének vezetését. Ebből nőtt ki két évvel később a The Erotic Review.

A magazinnak fénykorában több mint 30 ezer havi előfizetője volt. Különböző szerkesztőségi és tulajdonosi feszültségek oda vezettek, hogy a lapot 2004-ben eladták a Penthouse brit csoportjának és ez a döntés véget vetett a sikertörténetnek.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×