eur:
394.53
usd:
354.64
bux:
72840.64
2024. szeptember 17. kedd Zsófia
Nyitókép: Unsplash.com

Most egy SMS-ért korlátlan mobilnethez juthat néhány napra

A Yettel az árvíz elleni védekezést segítve úgy döntött, hogy öt napra ingyenes korlátlan adatkeretet biztosít ügyfelei számára.

Annak érdekében, hogy a Yettel ügyfelei ebben a nehéz időszakban is zavartalanul tarthassák a kapcsolatot szeretteikkel, illetve mindazokkal, akikkel az árvízhelyzet miatt szükséges, a szolgáltató hétfő reggel ingyenes korlátlan adatkeretet tartalmazó egyszeri szolgáltatást indított. Az ajánlatot az aktiválástól számított 5 napig lehet felhasználni belföldön – olvasható a mobilszolgáltató sajtóközleményében.

A kedvezmény a Yettel minden olyan hazai, hangalapú tarifával rendelkező ügyfele számára elérhető, akiknek nem áll rendelkezésre jelenleg korlátlan adatkeret. Az adatkeretet az üzletekben, az alkalmazásban a szolgáltatásoknál, az adat opciók alatt vagy az 1744-es számra küldött SMS-sel az „ARVIZ” kódszó segítségével lehet aktiválni. A kedvezményt egyszer lehet igénybe venni 2024. szeptember 24-ig.

További információ a szolgáltatás részleteiről itt olvasható.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×