INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 11. kedd
Tiborc, Zsuzsanna

sms

2019.09.09. 18:47

Felveheti, de vissza ne hívja a külföldi, ismeretlen számokat

Egyetlen éjszaka alatt több tucat budapesti ébredt fel arra, hogy Monacóból keresik mobiltelefonon. Az ismeretlen, +377-tel kezdődő, emelt díjas számok mögött csalók állnak, akik azt akarják elérni, hogy hívják vissza őket, vagy küldjenek nekik SMS-t. Ha nem akarnak több száz forintot kidobni az ablakon, akkor ne tegyék ezt – tanácsolják a telefonszolgáltatók.
2019.07.03. 18:45

Kémszoftver kerül a kínai tartományba látogatók telefonjára

Kémszoftvert telepítenek a gyanútlan turisták telefonjaira – ezzel vádolja a Guardian című brit lap a kínai határőröket. A lap szerint az alkalmazás az e-mailek, SMS-ek és kontaktlisták adatait tudja ellopni és ezzel figyelni lehet az adott személy mozgását. Szvetnik Endre összefoglalója.
2019.05.14. 12:35

Brüsszel döntött, szerdától vége a kellemetlen meglepetéseknek

Május 15-től nettó 19 eurócentes (nagyjából 60 forintos) felső korlátja lesz az Európai Unión belüli telefonhívások percdíjának, SMS-enként pedig legfeljebb 6 eurócentet (20 forintot) számolhatnak majd fel a szolgáltatók - jelentette be hétfőn az Európai Bizottság.
2018.11.14. 15:44

A roamingdíjak eltörléséhez fogható változás jön a telefonálásban

Az európai parlamenti képviselők szerdán jóváhagyták az új távközlési szabályokat az Európai Unión belüli hívások árának korlátozására, a szupergyors 5G hálózatok kiépítésére, és a vészhelyzeti figyelmeztetőrendszer létrehozására - írja a Portfolio.hu.
2018.08.28. 19:23

Fuvarozók, figyelem: új szolgáltatással elkerülhető a bírság!

Új kényelmi szolgáltatást vezetett be a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt., így a fuvarozók már SMS-ben is értesülnek az úthasználatot érintő legfontosabb információkról. A kényelmi szolgáltatással tovább javulhat a jogkövető magatartást tanúsító fuvarozók aránya.
2018.06.23. 19:15

SMS-ben küld riasztást árvíz esetén az új digitális rendszer

India és több dél-amerikai ország is érdeklődik egy új digitális árvízvédelmi rendszer iránt. A megoldás ultrahangos szenzorokkal monitorozza valós időben a vízállást, szükség esetén pedig SMS-ben küld riasztást - közölte az eljárásról Hack Mónika, a Bosch kommunikációs munkatársa az InfoRádió Okosvilág című műsorában.
2018.03.29. 22:20

Téves sms-eket küldött a Wizz Air

Technikai hiba miatt sokaknak (téves) értesítéseket küldött ki járatuk törléséről és/vagy újrafoglalás szükségességéről a Wizz Air.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018