eur:
392.66
usd:
362.08
bux:
72738.24
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf
karate
Nyitókép: Pixabay

Tagadja a karateedző, hogy bordán rúgta volna 6 éves tanítványát

A jászberényi férfi azt állítja, hogy a média által gerjesztett lejárató hadjárat zajlik ellene.

A szolnoki kalandparkban egy kisgyerek felrúgásával hírhedté vált férfi az ATV Híradónak cáfolta, hogy korábban úgy megrúgott egy 6 éves kisgyereket az edzésen, hogy az bepisilt. (Utóbbi esetről az RTL Híradó számolt be.) „Semmi ilyet nem tettem. Mindez beleillik abba a média által gerjesztett lejárató hadjáratba, amely napok óta zajlik ellenem” – írta A. Tibor a csatornának címzett levelében.

„(…) Amennyiben valamely gyermek ilyen tettről számolt be a szüleinek, úgy a problémával miért nem kerestek meg a szülők engem vagy az egyesületet rögtön az állítólagos bántalmazást követően?” – olvasható a férfi levelében, aki azt állítja, több évtizedes pályafutása alatt még hasonló esemény sem történt. „Az edzésről bármikor ki lehet menni a mellékhelyiségbe, amely 1 méterre van a gyermekek termének bejáratától” – tette hozzá az edző, akitől két napja visszavonták díját, amit a kiemelkedő tehetséggondozásért kapott.

A szolnoki kalandparkban történt esetről készült videó nyilvánosságra kerülése után az edző lemondott az általa vezetett jászberényi sportegyesület éléről, a rendőrség pedig nyomozást indított. Azóta pedig egyre több állítólagos áldozata szólal fel.

Címlapról ajánljuk
Napokon belül elküldheti a Red Bull Sergio Pérezt – a szakíró elmondja, ki jöhet a helyére

Napokon belül elküldheti a Red Bull Sergio Pérezt – a szakíró elmondja, ki jöhet a helyére

Már egyes konkurens istállók is elismerik, hogy új helyzet állt elő a Forma–1-ben, és a Red Bull helyett a McLaren lett az a csapat, amelyhez a többieknek mérniük kell magukat – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője. Vámosi Péter arról is beszélt, hogy azt rebesgetik, Max Verstappen túl sok időt fordít szimulátorozásra, ami a versenyzésére is kihat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×