eur:
396.53
usd:
371.1
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál
Nyitókép: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc a választási kudarc után: vissza fogok jönni - videó

"Kár lenne nagyon cizellálni a dolgot, mert egyszerűen is meg lehet fogalmazni, vereséget szenvedtünk a múlt hét végén" - értékelt a Demokratikus Koalíció vezetője, majd vázolta, mi következik ezután.

A vereség után nyilvánvalóan jönnek olyan kérdések, hogy "Miért történt mindaz, ami történt? Miért szenvedtek vereséget? Kik a felelősök? Le fog-e valaki mondani bárki? Hogyan tovább?" – mondta Gyurcsány Ferenc, megjegyezve, hogy a lemondások kapcsán legtöbbször nyilván az elnök neve merül ilyenkor fel. Majd arról beszélt, hogy a politika bonyolult, ezen kérdések megvitatása is időbe telik. Neki persze van válasza egyik-másik kérdésre, de, mint mondta, ezután is a párt egységes véleményét és javaslatait szeretnék kommunikálni a választók felé.

"Most is szeretnénk elkerülni, hogy azzal untassuk önöket, azt a vitát hozzuk létre, hogy mit gondolok én, mit a Molnár, mit a Dobrev, mit a Vadai, mit a Varga és nem megyek tovább. Ezeknek a beszélgetéseknek a közepén vagyunk, formálisan, informálisan, sokakkal, munkatársakkal, kollégákkal, választókerületi elnökökkel és mindenkivel, és jönni fog majd nyilván az elnökségi ülés, ahol ezeket összegezzük. Vigyázunk arra, hogy ahogyan közösen cselekedtünk, hogy közösen legyen majd véleményünk arról is, hogy szerintünk elrontottunk-e valamit úgy, hogy most másként csinálnánk, mert ez a fő kérdés" – fejtette ki a pártelnök.

A válaszok később lesznek meg, ezeket majd ismerteti, de szerinte a választóknak a levont tanulságokat és azok eredményét "leginkább majd érezniük kell abból, ahogyan majd létezni fogunk, cselekedni fogunk, beszélni fogunk, amilyen politikánk lesz a jövőben".

"Úgyhogy vissza fogok jönni" – üzente a nagyközönségnek.

Címlapról ajánljuk

Már a negyeddöntőben egymást mészárolják a legnagyobb esélyesek

Ha nem az Európa-bajnokságon eddig látott teljesítményből, hanem az előzetes várakozásokból, sőt a keretek erősségéből, piaci értékéből indulunk ki, elképesztő erőkülönbség mutatkozik az úgynevezett felső és alsó ág között az egyenes kieséses szakasz kezdete előtt.
VIDEÓ
Nagy esés után kapaszkodnak a tőzsdék

Nagy esés után kapaszkodnak a tőzsdék

Az ázsiai piacokon felemás hangulatban telt szerda reggel a kereskedés, ezt követően Európában a tegnapi esést követően már pluszban nyitottak a tőzsdék, a déli órákra azonban elfogyott a lendület és lefordultak a vezető részvényindexek és Amerikában is mínuszban nyitottak a tőzsdék. Gazdasági események szempontjából az amerikai lakáspiaci adatokra lesz a mai napon érdemes figyelni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×