eur:
390.16
usd:
357.45
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Sniper shooting rifle by looking through a scope.
Nyitókép: Artem Zakharov / Getty Images

Fegyvert kellett használni Ajakon, akkora volt a baj

Megfékezték a lángokat a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Ajakon, ahol vasárnap reggel kigyulladt egy műszakivizsga-állomás - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Előtte mesterlövészeket is bevetettek a veszélyes gázpalackok miatt.

A honlapjuk tájékoztatása szerint egy hatszázötven négyzetméteres műszakivizsga-állomás gyulladt ki a Vasút utcában. Az állomáson öt jármű állt, négyet kivontattak az egységek, egy kocsi azonban kiégett.

Az épületben több, különböző típusú gázpalackot is tároltak, amelyek közül kettő felrobbant. A többit a tűzoltók kihozták, majd folyamatosan hűtötték, ezek közül négyet mesterlövészek lőttek ki.

A beavatkozás idéje az érintett utcát lezárták.

Hasonló helyzet

Teljes egészében égett egy családi ház Tiszamogyoróson, a Szabadság utcában. A helyszínre elsőként kiérkezett záhonyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral kezdték oltani a lángokat.

Az egység kiérkezése előtt két gázpalackot kihoztak az épületből.

Címlapról ajánljuk
ZDF: Vlagyimir Putyinnak köszönheti NOB-elnöki posztját Thomas Bach

ZDF: Vlagyimir Putyinnak köszönheti NOB-elnöki posztját Thomas Bach

Alig egy héttel a párizsi olimpiai játékok július 26-i megnyitója előtt állt elő a ZDF német közszolgálati televízió azzal az "exkluzív" információval , amely szerint Thomas Bach NOB-elnök annak idején Vlagyimir Putyinnak köszönhette megválasztását a szervezet élére.
VIDEÓ
Minimálbér 2025: bedobták az első konkrét számot

Minimálbér 2025: bedobták az első konkrét számot

Már megkezdődtek az idei minimálbér-tárgyalások, a Liga Szakszervezetek elnöke pedig azt mondta az InfoRádióban, hogy nemcsak a számokban kell megállapodniuk, hanem fontos technikai kérdéseket is tisztázniuk kell a feleknek. Mészáros Melinda szerint nem kizárt a 10 százalékos emelés a legkisebb kereseteknél, legalábbis a munkáltatók többsége ezt szeretné. A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége augusztusban méri fel, hogy a tagvállalatoknak milyen igényeik vannak a béremeléssel kapcsolatban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×