eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
Shards of car glass on the asphalt road.
Nyitókép: Berezko/Getty Images

Hármas karambol bénítja a forgalmat a Szentendrei úton

Lezárták a Szentendrei út Budapestről kivezető oldalát péntek reggel, miután összeütközött három jármű a Zsófia utca közelében - közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a baleset – amelyben egy ember megsérült – a Szentendrei út 141. szám előtt történt.

A forgalmat a rendőrök a Pók utcára terelik – tették hozzá.

A katasztrófavédelem szerint két személyautó és egy kistehergépkocsi ütközött össze, a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést.

Címlapról ajánljuk

Semmelweis
Ez a legjobb magyar játékfilm

A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig a film alkotója, Koltai Lajos lett a Veszprémben rendezett MOZ.GO filmfesztiválon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Háromnapos egyoldalú tűzszünetet hirdettek a pakisztáni tálibok

Háromnapos egyoldalú tűzszünetet hirdettek a pakisztáni tálibok

Háromnapos egyoldalú tűzszünetet hirdetett vasárnap a Tehrík-i-Talibán Pakisztán (TTP) nevű iszlamista milícia Pakisztánban a muszlim áldozati ünnep, az Eid al-Adha alkalmából. EZ lehetővé teszi a muszlim hívőknek, hogy zavartalanul részt vehessenek a mecsetekben és nyílt tereket tartott ünnepi imádságokban, anélkül, hogy a szélsőségesek támadásaitól kellene tartaniuk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×