eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz újraválasztott elnöke, mielőtt beszédet mond a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2023. november 18-án.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Három fontos beszéd is várható a miniszterelnöktől februárban

Sajtóértesülés szerint február 17-én mondja el idei évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök.

Az atv.hu kormányközeli forrásokból tudta meg, hogy Orbán Viktor február 17-én mondja el az évértékelő beszédét a budapesti Várkert Bazárban, ez lesz a miniszterelnök 25. évértékelője, tavaly februárban az orosz–ukrán háború adta neki a legtöbb témát.

Idén Orbán Viktor minden bizonnyal beszélni fog a gázai konfliktusról és az önkormányzati, illetve az európai parlamenti választásról is.

A tavalyi évértékelőjében jelentette be az országbérletek és a vármegyebérletek bevezetését.

Az atv.hu azt is megtudta, hogy a Fidesz és a KDNP parlamenti frakcióinak kihelyezett szezonnyitó ülése február 21-én kezdődik, a miniszterelnök ezen is felszólal. Az Országgyűlés tavaszi ülésszaka várhatóan február 26-án kezdődik, szintén Orbán Viktor beszédével.

Mindazonáltal nem zárható ki, hogy ezt megelőzően, még február első felében lesz egy rendkívüli ülés, az MSZP ugyanis kezdeményezett egy ilyet a svéd NATO-csatlakozás mihamarabbi jóváhagyása érdekében.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×