eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A 260-as számú főút Sajószentpéter - Berente elkerülő szakasza Sajószentpéter közelében az átadóünnepség napján, 2023. december 21-én.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Sok autós megzavarodik az új 260-as útnál, szembe mennek a forgalommal

Több autóst is lencsevégre kaptak, akik menetiránnyal szembe hajtottak a 26-os út új szakaszánál, de többeknek a körforgalom is gondot okozott már.

Még decemberben adták át a 26-os főút új nyomvonalon megépült, 10,6 kilométer hosszú, kétszer egysávos Sajószentpétert elkerülő szakaszát (260-as út). A beruházás 30 milliárd forintba került. A forgalmi változás azonban többeknek megoldhatatlan autós feladatot jelent.

A boon.hu olvasói beszámoló alapján arról számol be, hogy több autós szembe megy a forgalommal, másoknak a körforgalom okoz komoly problémát.

"Egyszerűen botrány, amit az autósok művelnek az új sajószentpéteri elkerülőnél” - idézik egy olvasójukat, aki fotót is mellékelt. A képen az látszik, ahogy

egy autós a menetiránnyal szemben hajt az elkerülő egyik szakaszán.

A lap emlékezet arra is, hogy korábban is voltak hasonló problémák az új útszakaszon, csak akkor éppen az egyik körforgalomnál. Olyanra is volt példa, hogy egy Volánbusz menetrendszerinti járatának a sofőrje hajtott be a körformalommal szembe.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×