eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
shattered glass
Nyitókép: Bodie45/Getty Images

Hármas karambol történt a Ferihegyi repülőtérnél

Baleset történt a főváros XVIII. kerületében, a forgalom egy sávon halad kifelé a repülőtér 1-es termináljánál.

Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó és egy kistehergépkocsi a XVIII. kerületben, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es termináljánál, az „A” portánál, Vecsés irányába - írja a Katasztrófavédelem.

A fővárosi hivatásos tűzoltók biztosítják a helyszínt a társhatóságok kiérkezéséig. A mozgásképtelenné vált kisteherautót a tűzoltók a helyszínelés után tudják elmozdítani az útról. Az érintett útszakaszon a forgalom egy sávon halad.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×