eur:
395.89
usd:
369.68
bux:
70462.62
2024. június 25. kedd Vilmos
mentőautó esetkocsi
Nyitókép: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Felháborodott egy nő a mentősökön, mert azok éppen életet próbáltak menteni

Mocskos szavakkal illette a mentősök tevékenységét egy nő, akit felkarsérüléssel szállítottak kórházba, de közben egy újraélesztéshez riasztották a mentőautót.

A budapesti nő írt levelet az OMSZ-nek. Ebben úgy fogalmaz a saját esete kapcsán, hogy "k*****ra nem akarom nézni a nyitott ajtón át, hogy csöveket nyomnak bele valakibe, akinek kék a feje!" A panaszos a mentésirányító azonnali felelősségre vonását követelte.

Az Országos Mentőszolgálat az emailt hivatalos bejelentésként értékelte és kivizsgálta az ügyet.

Az ő olvasatukban az asszony ugyan csaknem egy órát töltött a mentőautóban, de azért, mert a felkarsérült asszonyt szállító autót egy közterületi újraélesztéshez küldte a menetirányító.

A vizsgálat megállapítása szerint "a mentésvezető a lehető legjobb döntést hozta, így igaz, hogy a (stabil állapotú) nő szállításában 57 perc veszteglés történt, ám az újraélesztéshez 4 perc 16 másodpercen belül megérkezett a segítség, miközben egy távolabbi szabad mentőegység is riasztásra került".

A 60 év körüli férfi életét nem tudták megmenteni, de a reklamáló nőt elvitték a kórházba.

Címlapról ajánljuk

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×