eur:
398.8
usd:
363.62
bux:
74175.47
2024. október 9. szerda Dénes
Nyitókép: Pixabay

Meghalt a budapesti éjszaka korábbi császára

Ribáry Kamilló a rendszerváltás után több éjszakai szórakozóhelyet üzemeltetett Budapesten.

Haláláról a hvg.hu értesült. A portált idézve a 24.hu azt iírta: Ribáry Kamilló nyitotta annak idején Növényi Norberttel a Hully-Gully diszkót, majd főváros legnagyobb diszkóját, a Casablancát.

Szintén Ribáryhoz kötődik az egyik első night club, a Ti Amó, ami a Ferenc körúton nyílt meg, később pedig ő üzemeltette a budai Caligula night clubot.

A lap értesülései szerint Ribáry vasárnap reggel az otthonában, mindenféle előjel nélkül, váratlanul halt meg. Évekkel ezelőtt egy interjúban Ribáry azt nyilatkozta az éjszakai klubjaiba járó prominens személyiségekről: "egy biztos, amit én tudok, azt a sírba viszem magammal, szóljon az rendőrről, politikusról vagy bárkiről."

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×