eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: BKK

Rövidített útvonalon jár két napig a 4-6-os és a 17-es villamos

Nem fog összeérni a két vonal, buszos pótlás lesz.

Több helyen, a Széll Kálmán téren és a Margit hídon is dolgoznak a villamosvágányokon ezen a hétvégén, ezért május 20-án és 21-én, szombaton és vasárnap a 4-es, a 6-os és 17-es villamosok rövidített útvonalon közlekednek.

A nagykörúti villamosok csak a dél-budai végállomások és a Jászai Mari tér, a 17-es villamosok a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között járnak. A Nyugati pályaudvar és a Széll Kálmán tér között a 4-6-os villamospótló autóbusszal lehet utazni.

A két hétvégi napon így változik a villamosok közlekedése:

május 20-án, 6:00-tól 21-én éjfélig a 4-es és a 6-os villamosok csak a dél-budai végállomások (Újbuda-központ, Móricz Zsigmond körtér) és a Jászai Mari tér között közlekednek;

május 20-án és 21-én egész nap a 17-es villamos a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között jár;

május 20-án, 6:00-tól 21-én éjfélig a 4-6-os villamospótló busz közlekedik a Széll Kálmán tér és a Nyugati pályaudvar között. A buszokra a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt autóbusz-megállóhelyeken lehet fel- és leszállni. A járatok a Széll Kálmán tér felé nem állnak meg a Margitszigetnél;

május 20-án és 21-én a 91-es, a 191-es, a 291-es és 931-es autóbuszok a Nyugati pályaudvar felé a Margit híd, budai hídfőnél a közúton, a villamospótló autóbuszok megállóját használják;

május 21-ről 22-re, vasárnapról hétfőre virradó éjszaka éjfél és 4:00 között a 6-os villamos helyett villamospótló buszokkal lehet utazni, valamint a Pest felé közlekedő éjszakai járatok a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban állnak meg.

A Széll Kálmán tér környékről, illetve a H5-ös HÉV-vel utazva a Margit híd helyett a Batthyány téren az M2-es metróra átszállva érhető el legegyszerűbben a belváros. Óbuda felől a 19-es és a 41-es villamossal, majd szintén a Batthyány térről az M2-es metróval közelíthető meg a legkönnyebben a pesti belvárosi részek.

A társaság az utazás megtervezéséhez ajánlja a BudapestGO mobilalkalmazást.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×