eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Fotó: Bádog Gundel - Deszkacsárda

"Köszönjük, hogy voltál nekünk", meghalt minden rántott szeletek atyja

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Bábel István a Pléh-csárda alapítója 2022.11.09-e reggelén elhunyt - írták a közösségi médiában.

Meghalt Bábel István. A Pléh-csárda alapítója 67 éves volt. Munkatársai a közösségi médiában búcsúztak el tőle.

Köszönjük, hogy voltál nekünk Pista bácsi! Köszönjük, hogy tisztességre és becsületre neveltél minket! Köszönjük, hogy vigyáztál ránk és egyengetted útjainkat! - ezekkel a mondatokkal búcsúznak tőle munkatársai.

Bábel István temetése november 22-én lesz.

A Pléh-csárda legendás adagjairól híres egyszerű kifőzde. Honlapjukon azt is írják "nálunk nincs Cola és többi divatos üdítő. Mi a málnaszörp erejében hiszünk."

Fotó: Infostart
Fotó: Infostart

A vendéglátóhelyet azt követően ismerték meg sokan, hogy 2015-ben náluk evett az azóta tragikus körülmények közt elhunyt amerikai sztárséf, Anthony Bourdain is, és nagyon meg volt elégedve - emlékeztet az Index, amely akkor interjút is készített a világhírű szakáccsal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×