eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 3. vasárnap Ferenc, Olívia
Nyitókép: Zólyomi Tamás / Facebook

"Mételyezők, ármánykodók, ferde gondolkodásúak" - Tanároknak üzen az etyeki polgármester

Egy kemény hangú Facebook-bejegyzésre egy helyi tanár is válaszolt, tisztázni kívánva egy október 6-ai történést.

"Dolgozni fogunk érte, hogy a mételyezőket, ármánykodókat, ferde gondolkodásúakat közösségünk kivesse magából!" - írta a Facebookon Etyek fideszes polgármestere, Zólyomi Tamás. A kiírást a Telex is észrevette.

A településvezető annak kapcsán írt erről, hogy szerinte Etyeken "bizonyos tanárok ellene dolgoznak", amit abból észlelt, hogy a rájuk bízott iskolásokkal nem vettek részt az október 6-ai megemlékezésen.

Szerinte ezek a tanárok "szövetkeztek (...) az intézmény vezetője ellátandó munkájának ellehetetlenítésére, és ezt politikai, ideológiai alapon teszik, ami törvénytelen, szabályellenes! Nemzeti hőseink példái, áldozatai megtanítottak bennünket harcolni!"

Egy helyi pedagógus kommentben reagált is a bejegyzésre, Vida Gabriella azt írta, az iskola mindig is részt vett a település ünnepein, idén az egész tantestület egységesen döntött a távolmaradás mellett, nem egyes tanárok, s nem politikai, hanem szakmai okokból.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
Itt vannak azok az autók, amiket az igazán gazdagok vesznek Magyarországon

Itt vannak azok az autók, amiket az igazán gazdagok vesznek Magyarországon

Pénteken érkeztek a friss magyarországi autóértékesítési statisztikák, akkor megnéztük, hogy mi mozgatja a teljes piacot, mi áll amögött, hogy az EU-ban egyedül a magyar piacon adnak el kevesebb autót idén, mint tavaly. Abban a cikkben a Skoda Octavia, a Suzuki Vitara, a Dacia Duster vagy az MG ZS volt a nagy sztár, most azt néztük meg, hogy a prémium és luxusautó szegmensben, a Porschénél, a Ferrarinál vagy a Rolls-Royce-nál hogy alakulnak az eladások.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×