eur:
392.52
usd:
365.82
bux:
66506.84
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Infostart

Adományok és menekültek Beregsuránynál - galéria

Rendkívül jól, szervezetten folyik a menekültek ellátása a magyar-ukrán határ menti településeken - számolt be a magyar-ukrán határra látogató Novák Katalin a tapasztalatairól a közmédiának kedden Beregsurányban.

A megválasztott köztársasági elnök azt mondta, ezt bizonyítják a helyben segítőkkel, a nemzetközi szervezetek munkatársaival és a menekültekkel folytatott beszélgetései is.

"Azért vagyok itt, hogy köszönetet mondjak és erőt adjak, hiszen már hetek óta állnak a vártán a helyi emberek" - tette hozzá.

Elmondta: a példátlan összefogást mutatja, hogy településvezetők, a segélyszervezetek és a kormányhivatal munkatársai mellett sok jószándékú ember is jelen van. Ők mind azt keresik, hogy miként tudnának hasznossá válni.

Beregsurányban járt a hétvégén az Infostart is, alább képgalériában a tapasztalataink.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×