eur:
393.49
usd:
367.13
bux:
66595.98
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Twitter/British Cycle Sport

Javítani kell az utat a Giro d'Italia előtt

Jövő héten végzik a munkákat Visegrádnál.

A Giro d'Italia országúti kerékpáros verseny útvonalát előkészítve márciusban felújítást végeznek a 11116-os jelű visegrádi panoráma-bekötőúton és burkolatjavítást a 11-es út Visegrádot is érintő szakaszán, emiatt forgalomkorlátozásra, útlezárásra és sebességkorlátozásra kell számítani - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A visegrádi panoráma-bekötőút 3,8 kilométeres szakasza újul meg a Patak Park Hotel és a fellegvár közötti szakaszon - közölték. Március 7. és 11. között előkészítő és marási munkálatok zajlanak majd, március 16. és 29. között pedig az aszfaltréteg terítését és tömörítését végzik.

A 11-es út 5,2 kilométeres szakaszán a visegrádi Rév utcai csomópont és Pest megye határa között burkolatjavítás és növényzetgondozás lesz. Azon a szakaszon félpályás korlátozással, sebességkorlátozással és útszűkülettel kell számolni márciustól a verseny első napjáig, május 6-áig.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×