eur:
393.36
usd:
368.19
bux:
65982.54
2024. április 24. szerda György
Egy férfi megkapja a Sinopharm koronavírus elleni vakcina első adagját a hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet oltópontján 2021. április 26-án.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Nagy lendülettel indult az oltási akcióhét

Legalábbis több oltópontnál is hosszú sorokkal kezdődött a hétfő reggel.

Az Uzsoki Utcai Kórházban a hvg.hu tudósítója szerint már reggel hét óra körül is hosszú sor alakult ki. A portál fotóin valóban az látszik, hogy sokan várnak a sorukra.

Hasonlóról számolt be az Index is: a lap olvasója hívta fel rá a figyelmet, hogy a XI. kerületi Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban annyian vennék fel az oltást, hogy már háromnegyed hétkor az épületen kívül kígyózik a sor a hét első napján.

Nyolc oltópont várja a Honvédkórházban az oltási akcióhétre érkezőket – mondta Wikonkál Norbert Miklós, az intézmény főigazgatója az M1 aktuális csatornán az MTI beszámolója szerint.

Ebben a cikkünkben szedtük össze, amit a hétfőtől vasárnapig tartó oltási akcióhétről tudni érdemes.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×