eur:
393.54
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A felújítás és átépítés alatt álló déli összekötő vasúti híd, valamint a Rákóczi híd 2020. szeptember 16-án. Balról a Clark Ádám úszódaru látható.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Mossák az egyik pesti hidat

Az autósoktól és a kerékpárosoktól is fokozott figyelmet kérnek.

Hídmosás miatt szombaton sávlezárás lesz a Rákóczi hídon - közölte a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. FKF köztisztasági divíziója pénteken az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a munka 6.30 és 13 óra között a híd déli (Budáról Pestre vezető) oldalán, illetve 14.30 és 20 óra között a híd északi(Pestről Budára vezető) oldalán zajlik majd.

A társaság kéri a gépjárművezetőket, és különösen a járdán kerékpározókat, hogy a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel közlekedjenek, ezzel is segítve az FKF munkatársainak biztonságos feladatellátását - írták.

Az FKF évente két alkalommal, tavasszal és ősszel tisztítja meg Budapest nyolc kiemelt forgalmú hídját - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×