eur:
393.36
usd:
366.8
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Tűzoltók az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében, ahol árokba borult egy autóbusz 2021. augusztus 15-én hajnalban. A balesetben legalább nyolcan meghaltak.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Jó hírek a szabadbattyáni buszbalesettel kapcsolatban

A kilenc Budapestre szállított sérült közül már csak ketten szorulnak kórházi ellátásra.

Az M7-es autópályán vasárnap történt buszbaleset kilenc Budapestre szállított sérültje közül már csak ketten szorulnak kórházi ellátásra – közölte a Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet főigazgatója.

Sásdi Antal elmondta, a Szabadbattyánnál történt baleset sérültjei közül kilenc embert szállítottak a Fiumei úti intézetbe, közülük heten már hazamehettek.

Az egyik sérültnek lábszár-, lágyrészsérüléseit kellett összevarrni; a főigazgató hangsúlyozta, állapota nem súlyos, de hosszadalmas lesz a gyógyulás. A másik sérült bordatörést szenvedett, őt is megfigyelik.

Sásdi Antal jelezte: ezek a sérülések nyolc napon túl gyógyulnak, de valószínűleg nem kell ennyi időt kórházban tölteniük a balesetet szenvedetteknek.

Az M1 helyszíni információi szerint a Szabadbattyánnál történt szerencsétlenséggel összefüggésben tizenegyen kerültek a siófoki egészségügyi intézmény sürgősségi osztályára. Kivizsgálásuk és ellátásuk után nyolcat hazaengedtek, hármat felvettek, egyikük egy 30-40 év közötti súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedő férfi.

A vasárnap hajnalban, az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon történt balesetben nyolcan vesztették életüket, nyolcan súlyosan és negyvenen könnyebben megsérültek.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×