eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Tűzoltók az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében, ahol árokba borult egy autóbusz 2021. augusztus 15-én hajnalban. A balesetben legalább nyolcan meghaltak.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Turistákat szállított a balesetet szenvedett autóbusz, a sofőr is az áldozatok között van

Horvátországban nyaraló magyar turistákat szállított a súlyos balesetet szenvedett busz. A nyolc halálos áldozat között volt a sofőr is, aki nem tudni, miért tért le az útról és csapódott a felüljáró pillérének. Nem zárható ki, hogy elaludt vagy rosszul lett, értesült a hvg.hu

„A Volmer-Tours Kft. telefonszámán elért férfi a nevét nem volt hajlandó ugyan elárulni, de kérdésünkre megerősítette: az ő buszukat érte baleset, a buszon utazó magyar csoport pedig horvátországi nyaralásból tartott vissza Budapestre.

Azt is megtudtuk, hogy az M7-esen balesetet szenvedett Mercedes buszt csak bérelték, az nem az irodáé volt. Az utazási irodát képviselő férfi kérdésünkre megerősítette: a halálos áldozatok között van a buszt váltásban vezető sofőrök közül az egyik, amelyik éppen vezette a járművet” – írta a hvg.hu.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×