eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Tűzoltók az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében, ahol árokba borult egy autóbusz 2021. augusztus 15-én hajnalban. A balesetben legalább nyolcan meghaltak.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Busztragédia az M7-esen - Megszólalt a sofőr fia

Kevéssel a baleset előtt váltották egymást a sofőrök, ezért aligha lehetett elalvás.

A Blikk hétfői összeállítása szerint a Borsnak megszólalt a hétvégi, M7-esen történt busztragédia sofőrjének fia, aki biztos benne, hogy nem édesapja felelős a busz felborulásáért Szabadbattyánnál, miközben a nyilvánosságban máris sokan őt okolják a történtekért.

Mint ismert, vasárnap hajnalban az M7-es autópályán egy turistákat szállító busz - feltehetően defekt miatt - letért az autópályáról és egy híd pillérének csapódott. Az 56 érintett közül 8 ember a helyszínen meghalt, 2-es súlyosan, 46-an könnyebben megsérültek. Az elhunytak között ott a volánnál ült sofőr is.

Fia beszámolójában elmondta, nem lehet apja felelős, mert frissen váltották egymást - Balatonlellénél -, teljesen kipihent volt, nem aludhatott el, mint ahogy sokan találgatják.

Az épp pihenő sofőr lapinformációk szerint életben van, ám az ő édesanyja, aki 70. születésnapjára kapta az utat, elhunyt a balesetben.

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×