eur:
394.89
usd:
363.87
bux:
65975.59
2024. március 19. kedd Bánk, József
Fürdőzők a Balatonban a szigligeti strandnál. A tartós kánikula miatt másodfokú hőségriasztást rendelt el az országos tiszti főorvos a június 18-tól 21-ig tartó időszakra.
Nyitókép: MTI/Varga György

Vörös kód: meghosszabbítva

Péntek 20 óráig.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) várhatóan pénteken 20 óráig meghosszabbítja a kedden elrendelt vörös kódot, mert az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján pénteken is meghaladja a 27 Celsius-fokot napi középhőmérséklet – tudatta a tárca közleményben.

A vörös kód célja egyrészt, hogy felhívja a társadalom figyelmét a rendkívüli helyzetre, valamint a speciális eljárásrend alatt a szociális szektorban a diszpécser jelzése alapján minden intézménynek fogadnia kell a hajléktalanokat attól függetlenül, hogy kiknek nyújtanak szolgáltatást.

Nagyon fontos, hogy ha valaki bajba jutott embert lát, hívja a regionális diszpécserszolgálatot, amely a jelzések alapján azonnal tud intézkedni.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: Vlagyimir Putyin az a rangidős vezető, akire történelmi igénye van az orosz népnek
aréna

Seremet Sándor: Vlagyimir Putyin az a rangidős vezető, akire történelmi igénye van az orosz népnek

Vlagyimir Putyin 87 százalékos választási győzelme nagyjából megfelel az orosz szavazói szándéknak – mondta Seremet Sándor az InfoRádió Aréna című műsorában. A Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója beszélt az oroszok rangidős vezető iránti történelmi vágyáról, az orosz média működéséről, a Kreml bástyáiról és arról is, hogy rövid távon a szankciós ütéseket képes kiállni az orosz gazdaság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×