eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pixabay

Összekötik a Hungaroringet az M31-essel egy, az autópályánál rövidebb útttal

Egy 9,6 kilométeres szakaszról van szó Mogyoródtól délkelet felé.

Már tervezik azt az utat, amely az M3-as autópálya mogyoródi csomópontját köti össze az M31-essel, egy 9,6 kilométeres szakaszon - olvasható a Magyar Építőkön.

A projekthez most az ajánlattevőt keresi a NIF.

Mint ismert, 2019 nyarán adták át a Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló útszakaszt és az M3-as autópálya csomópontját. A beruházásnak köszönhetően a két település mellett a Hungaroring elérhetősége is jelentősen javult.

310-es számú főút a tervek szerint Mogyoród és Isaszeg között halad, a jelenlegi kiírás az M3 mogyoródi csomópontja és az M31 autópálya közötti közel 9,6 kilométer hosszú szakaszra vonatkozik, itt a tervek szerint 2x1 forgalmi sávot alakítanak ki.

A tervek szerint a nyomvonal az M3-as autópálya csomópontjának a déli körforgalmától indul, a Hungaroringet a déli irányból megkerülve, majd Kerepes-Szilasliget lakóterületét keleti irányból elkerülve a Budapest-Gödöllő HÉV-vonal felett hídon vezet át. A 3-as főúttal való kapcsolatot egy összekötő ág biztosítja, az M31 autópályát pedig a Kerepesi pihenőnél éri el.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×