eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által kiküldött levél és melléklete a névre kiállított, személyes azonosító adatokat és az oltás idejét tartalmazó védettségi igazolvány. A hatósági igazolvány plasztikkártya, amely tanúsítja, hogy tulajdonosát beoltották a SARS-CoV-2 koronavírus elleni vakcinával és védettnek tekinthető. MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Négy védettségi igazolványt kapott egy nő, de egyik sem jó

A kormányhivatal kivizsgálja a problémás esetet.

Négy védettségi igazolványt kapott egy zuglói nő, ám egyik sem érvényes, ugyanis mindegyiken lejárt személyi igazolványának száma szerepel. Kiss Béláné Irén az ATV Híradónak elmondta: a problémát e-mailben jelezte is Budapest Főváros Kormányhivatalának, de a helyi önkormányzathoz irányították, ahol egy reklamációs papírt töltettek ki vele.

„Két hét után megkaptam egy védettségi igazolványt, ami ugyanolyan rossz volt, mint az első, akkor megint kezdődött elölről: bementem, hogy mégsem jó, megint nem jó. Ez háromszor megismétlődött” – mondta.

Néhány napja érkezett meg a negyedik, szintén érvénytelen igazolvány, ami után újabb levelet írt.

A nő nem érti, miért neki kell fizetnie 3000 forintot a cseréért, ha nem ő hibázott.

A kormányhivatal minden védettségi igazolvánnyal kapcsolatos problémás esetet kivizsgál – közölte az ATV-vel az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A tárca közlése szerint a védettségi igazolvány ügyében személyesen a kormányablakokban, illetve az ügyfélkapun keresztül lehet bejelentést tenni.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×