eur:
393.87
usd:
364.86
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Román és bolgár gépjárművek lépik át a nagylaki határátkelőhelyet 2020. március 18-án. A koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében életbe lépett korlátozó intézkedések miatt az osztrák oldalon feltorlódott román és bolgár állampolgárok március 18-án hajnalig kelhetnek át Magyarországon az erre a célra kialakított humanitárius folyosón.
Nyitókép: Román és bolgár gépjárművek lépik át a nagylaki határátkelőhelyet 2020. március 18-án (MTI/Rosta Tibor)

Kisbusz rohant a kamionsorba a román határnál

A balesetben egy ember meghalt, 16-an megsérültek, közülük hárman súlyosan.

Csehországban bejegyzett kisbusz szenvedett súlyos balesetet hétfő hajnalban a Nagylak 2-Csanádpalota határátkelőhely közelében, a román oldalon – közölte az Agerpres hírügynökség.

A balesetben egy ember meghalt, 16-an megsebesültek. Az ukrán utasokat szállító kisbusz Magyarország felé tartott, amikor a határátlépésre várakozó kamionsorba hajtott.

A román hatóságok azt közölték, hogy az aradi sürgősségi kórházba vitték a sérülteket, akik közül három ember állapota súlyos.

A mentés idejére lezárták a forgalmat az autópálya Magyarország felé tartó sávján.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×